Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MTV EMA

2010.11.10

Tegnap rendezték meg az MTV Europe Music Awards-ot Madridban, ahol az est háziasszonya Eva Longoria volt. Az eseményt élőben lehetett követni az interneten, ahol sorra érkeztek a sztárok a vörös szőnyegre. Justin Bieber 2 díjat is hazavitt, míg Lady Gaga a budapesti koncertjeiről csókoltatta a kis szörnyecskéit. Olvass tovább a nyertesekért!
 

foto:profimedia.hu

forrás:storyonline.hu

Vidáman nyitotta meg a show-t az este háziasszony, a Született feleségek Gabriell-je, azaz Eva Longoria, aki az est folyamán minden bejelentkezéskor más és más ruhában jelent meg. A Madridban rendezett show-ra sok sztárt vártak így sorra tűntek fel a vörös szőnyegen a 30 seconds to Mars tagjai, Katy Perry, Rihanna, The Pretty Reckless, Kings of Leon és a Jackess őrült bagázsa. Ők a show alatt is hozták a formájukat és bebizonyították hogy ökörködésből nincs náluk hiány.

A legfontosabb díjakat Justin Bieber és Lady Gaga szerezték meg. Míg Justin lett a legjobb férfi előadó (bár ezt nem igazán értjük, hisz ő még csak egy kisfiú nem?) és a legjobb új tehetség, addig Gagának ítélték a legjobb dal,  legjobb pop előadó és a legjobb női előadó trófeája is. Ráadásul élő közvetítéssel az énekesnő a budapesti koncertjén vette át a díjakat, és köszönte meg a rajongóknak a szeretetet. 

A MTV-EMA show első fellépője Shakira volt. Őt Hayley Williams és B.o.B, Kid Rock, Katy Perry, Rihanna, Miley Cyrus követte. Sajnos a Magyarországot képviselő The Kolin nem jutott ki a show-ra a világsztárok mellé, pedig megérdemelték volna ők is a vörös szőnyeges tiszteletet.

Íme a végső nyertesek listája:


Lentebb láthatjátok a nyertesek listáját:

Legjobb Új Előadó
Ke$ha

Legjobb Magyar Előadó (rájuk előzőleg lehetett szavazni)
The Kolin

Legjobb Pop Előadó
Lady Gaga

Legjobb Női Előadó
Lady Gaga

Legjobb Dal
Lady Gaga – Bad Romance

Legjobb Alternatív Előadó
Paramore

Legjobb Férfi Előadó
Justin Bieber

Legjobb Elő Előadása
Linkin Park

Legjobb Hip Hop Előadó
Eminem

Legjobb Videó
Katy Perry – California Gurls

“Free Your Mind Award”
Shakira

Legjobb Rock Előadó
Thirty Seconds to Mars

Legjobb Élő Színpadi Produkció
Tokio Hotel

Best Push Act
Justin Bieber

Best European Act
Marco Mengoni

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.