Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmek

Cikkek

Új filmek a láthatáron

2010.03.17

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

Másnaposok

2010.01.12

 Másnaposok(16)

amerikai vígjáték

Kép Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. Ebben a Las Vegas minden kocsmájában, bárjában és egyéb mulatóhelyén játszódó vígjátékban annyira jó munkát végeztek a cimborák, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol út közben elveszítették az ifjú férjjelöltet. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek.Mire kezdődik az esküvő elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

A halott menyasszony

2010.01.08

A halott menyasszony

 angol-amerikai animációs film

Kép Egy kis faluban, valamikor a 19. század derekán két család a gyermekeik esküvőjére készül. Mindenki boldog, a két házasulandó fiatalt kivéve. Victor és Victoria az esküvő előestéjén találkoznak először. A menyegzőpróbán Victor belezavarodik a házassági eskü szövegébe, az erdőbe megy gyakorolni a szöveget. Végül annyira belejön a szerepébe, hogy egy öreg fa gyökerére húzza a jegygyűrűt. A gyökér azonban nem az, aminek látszik. Victor akaratán kívül eljegyezte magát a Halott Menyasszonnyal, akinek szíve régóta megszűnt dobogni, ám szüntelenül keresi az igaz szerelmet, és a társat, aki megosztja vele örök nyugodalmát.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

Harry Potter és a Félvér Herceg

2010.01.07

Harry Potter és a félvér herceg

 angol-amerikai fantasy

Kép Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementortámadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri a múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

2012

2009.12.17

 2012

amerikai-kanadai filmdráma

Kép  

A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér és sokan úgy gondolják, nem véletlenül.Földrengéseket, vulkánkitöréseket, szökőárakat tartogat a Föld  halálra ítélt lakóinak.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

Twilight

2009.10.11

Végre sikerült föltennem -.-' megszenvedtem vele XD

 Kép Alkonyat

színes feliratos amerikai romantikus thriller

A történet főszereplője egy különc lány, Bella, aki másik városba költözése után megismerkedik a titokzatos és jóképű Edwarddal. Szenvedélyes és szokatlan kapcsolat bontakozik ki közöttük, ám a fiúról hamarosan kiderül, hogy vámpír, aki azonban csak állati vért fogyaszt. Ahogy a páros egyre közelebb kerül egymáshoz, Edward egyre nehezebben tudja féken tartani a lány illatának hatására feltörő ösztöneit. Ráadásul régi ellenségei is felbukkannak a városban.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

Rém Rom

2009.02.15

 

RémKép  Rom

Amerikai animációs film

Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém! Él és nem kegyelmez. Aki az ajtaja mögé kerül, többé nem látja meg az utcát. A három jó barát azonban nem ijedős. Vagy ha ijedős is, legyűri félelmét, és elhatározza, hogy szembeszáll az ellenséggel.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

Pókember 3

2009.02.11

 

Pókember

Kép

amerikai akciófilm

Komoly bajba keveredik Pókember. Miközben két rendkívüli képességekkel bíró rosszakarója, Venom és Homokember összefog ellene, egy gyönyörű, szőke lánnyal is találkozik. Peter szeretne hű maradni régi szerelméhez, Mary Jane-hez, de úgy tűnik képtelen ellenállni a csábításnak. A mindenre képes szökött fegyenc, a Peter nyomában szaglászó paparazzo, a fekete anyag, amely egy kalandja során átitatja a Pókember ruháját, és átalakítja a testét, a város rendőrfőnökének gyönyörű lánya és a Zöld Manó régi ruhájában járó, még mindig bosszúállásra készülő egykori jóbarát - Pókember élete még sosem bővelkedett ennyire a kalandokban.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

Harry Potter(az 5-ig)

2009.01.14

Kép

Harry Potter


 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0

MAMMA MIA!

2009.01.06

 MAMMA MIA!

Kép

angol-amerikai zenés vígjáték

Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Lánya esküvőjére meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Filmek | Hozzászólások: 0