Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


csaj tippek

2008.11.26

Most nektek, fiúknak szeretnénk segíteni  csaj ügyekben! Reméljük hasznotokra válik!

 

Mit csinálj, ha be akarsz jönni valakinek?

válasz:Ne legyél vele goromba, ajánld fel a segítséged, közeledj hozzá és hozd a legjobb formádat. Ha már jól állsz a  dologgal próbáld neki elmondani "virág"nyelven,hidd el a lányok fogni fogják az adást. Nagyon fontos hogy te lépj először!

Őszinteség?


válasz:A lányok szeretik ha a fiú őszinte.
Ha azt kérdezi tőled a lány hogy mit érzel iránta akkor mondj igazat,vagy ha nem vagy biztos az érzésedben vagy még nem tudod hogy mit akarsz tőle akkor mond hogy barátnál egy picit több vagy mond azt hogy még nem tudom.
Ne azt  feleld hogy nem érzel semmit iránta!

 

Készenállsz,vagy sem?

válasz:Ha úgyérzed hogy szereted a lányt és ezt meg is mondanád neki, járni is akarsz vele előtte jó alaposan gondold át a dolgot. Főleg ha még nem ismered annyira.
(Tipp:A lányok többsége jobban szereti, ha a fiú élőben mondja el hogy menyire szereti, minthogy telefonban vagy msn-em mondd mit érzel iránta, mert lehetséges hogy azt hiszi félsz és biztonságosnak találod az internetet. Ha már voltatok randin 2-3-szor akkor a következőn már meg is csókolhatod,de ha nem mered még ezt megtenni vagy nem vagy biztos abban hogy szeret-e akkor ne csináld meg csak simán mond meg hogy szereted. Ha nem hívtad még randira itt az ideje,de csak ha már ismered annyira hogy igent mondjon.)

 

Hova,mikor?

válasz:Ha legalább egy hete ismered a lányt és úgy gondolod valóban tetszik akkor hívd randira. Nem mindegy hogy hova és mikor. Ha első randira készülsz ne hívd moziba vagy kajálni csak sétálni vagy egy fagyira,sütire. A második randi ne ugyan ott legyen!!! Ha valamelyik barátod mondjuk focizik és lesz egy meccse oda elhívhatod. Ha szereti a focit akkor mégjobb. A harmadik randin elviheted moziba vagy kajálni.(sok sikert!!!)

 

 

Mit tegyél ha?

 

válasz: Msn (vagy bármi ilyesmi) ne feledd ,hogy neked kell először köszönni, ne várd meg míg ő ír! Ha elakad a beszélgetés és nem írtok egymásnak akkor tedd fel a  "téma" kérdést(valószínűleg nem fogja tudni de legalább érzi hogy szeretnél még beszélni vele). Érdeklődj hogy mit csinált ma,milyen órái voltak vagy mi a kedven színe, stb.

 

 

Ha van valami kérdésetek a lányokról vagy valamilyen problémátok adódik írjátok le őket a hozzászólásokhoz és mi válaszolunk neketek. 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Inheritance programs soreness, intact; therapy.

(ewinifujem, 2019.06.10 13:20)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> rjs.dpgt.unalomeluzo.eoldal.hu.uvm.zr http://mewkid.net/buy-prednisone/

Outcome chances splinted fibromas, component hyperparathyroidism, 22%.

(emasiriraneaj, 2019.06.10 11:36)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> ddt.hzxy.unalomeluzo.eoldal.hu.rir.de http://mewkid.net/buy-prednisone/

Miranda Lambert Tour Dates

(Miram, 2019.05.28 12:28)

Miranda Lambert is my favourite country singer. She is young, beautiful and charming woman in her 30s. Her strong voice takes me away from all troubles of this planet so I can enjoy my life and listen songs created by her voice. Now she is on a Roadside Bars & Pink Guitars Tour started in September of 2019 featuring Maren Morris, Caylee Hammack and others. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the end of November. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you are a country music lover as me, then you must visit at least one of her concert. All tour dates are available at the <a href=https://mirandalambertconcertdates.com>https://mirandalambertconcertdates.com</a>. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Miranda Lambert concerts in 2020!

bazsla19@citromail.hu

(Balázs, 2012.11.10 15:07)

nem tudom mit írjak a lánynak facebokon,már többször beszéltem vele,de most teljesen elakadtam

bazsla19@citromail.hu

(Balázs, 2012.11.10 15:07)

nem tudom mit írjak a lánynak facebokon,már többször beszéltem vele,de most teljesen elakadtam

siklós rákóczi u. 50.

(berci, 2012.04.27 13:15)

teccik egy lány és én is teccem nek de eegy másik srác is elkezdett vele flörtölni mit tegyek lécci válaszoljatok

befogok égni

(Ákos, 2011.11.27 22:55)

Szia!Nekem tetszik egy lány...de valahogy nemtudom neki megmondani,hogy szeretem.Amugy már ismerem vagy 4 éve..sokat szoktunk beszélgetni.És holnap találkoiózunk,mert elhivtam,hogy találkozzunk..de nemtudom,hogy mi legyen a program...befogok égni..:(

szeretem

(balázs, 2011.12.02 18:28)

van egy lány már ismerem 2 éve és már jártam is vele de más körülmények miatt szakítottunk ,ááá még mindig szeretem mit csináljak
segítség

miskolc kartács u8

(patrik, 2011.10.27 20:08)

szia nekem teccik 1 lány és nem tudom mit mongyak neki mert nem vagyok benne biztos hogy teccek e neki szia segitss

békéscsaba 5600 arany jánós utca 3-5

(Győri László, 2011.09.28 17:23)

mit csináljak hanem merek hozászólni

laci99@postafiok.hu

(Horvath laszlo, 2011.08.02 00:27)

Te akarsz másoknak tanácsokat adni ? Elsőnek fordulj te valami tanácsadóhoz csajokkal kapcsolatban mert nagyon az alapszinteket rúgod öcsém! ...

zsiros12@freemail.hu

(zsmate, 2011.03.17 22:43)

hát meg kel valjam nem sokat segitetél enyi idő alat
de sikerált magamtól a töbi gyökérnek üzenem hogy ha az igazit keresitek akor adjátok önmagatokat!!

kakacs-nak

(lia (admin), 2011.03.17 17:06)

Mielőtt elhívnád, puhatolódz nála, hogy elmenne-e veled, ugyanis, ha osztálytársak vagytok nagyon ciki lenne, ha lepattintana, a sulis haverjaid tuti rajtad röhögnének.
Ha meggyőződtél róla, hogy van esélyed, gonolkozz el rajta, mi az amit mindketten szerettek (ha pl. szerettek mindketten futni, felajánlhatod, hogy menjetek el együtt, első randnak ez is jó lehet), ga végképp nem találsz ilyen elfoglaltságot, hívd el sétálni, fagyizni, beülni valami helyre meginni valamit stb.
Sok sikert!

zsmate-nak

(lis (admin), 2011.03.17 16:59)

Bocs, de le tudnád írni érthetőbben a sztorit, mert nem nagyon értettem, mi a szitu...

laca-nak

(lia (admin), 2011.03.17 16:57)

Szerintem írj rá facebook-on azzal, hogy pl. jó a képe, látod sokszor,de még sose beszéltetek és gondoltad ráírsz! Ezután általános beszélgetést kéne kezdeményezned. Sok sikert!

ghhbghijo

(kakacs, 2011.03.03 20:16)

7-es vagyok és az osztájtársam tetszik nagyon hova hívjam el randizni

bába

(zsolt, 2011.02.03 20:11)

jovagy de irj

zsiros12@freemail.hu

(zsmate, 2011.01.01 05:14)

fuuuhhh hát ez durva lesz


azt mondja exbarátnőm belém zugot ujra de ezt egyébként tagadja meg minden ugy hogy bekavart a barátnőmnek és dobot aztán 2010 szilveszterében elmentem egy ilyen bálba ahol ők is ot voltak és tiszta goromba volt velem későb a hugának oda adtam a telefonom mert elkérte tőlem és későb nem naon akarta visza adni és mindig azt mondta gyere akor ide és későbiekben elbeszéltem vele és mondta mikor a nővérével jártam akor belémszeretet meg ilyenekaztán meg nem naon tudtam neki mondani semit mert meniük kellet és azt hiszem belé szeretem és mondjátok meg mit csináljak?.?

kérdés

(laca, 2010.12.26 13:23)

Hali! Mit írjak egy lánynak akit még nem ismerek csak látásból és egyáltalán nem is beszéltem vele? hogyan kezdjem el a beszélgetést (facebookon egyelőre)

lia(admin)

(krisztiánnak , 2010.11.27 11:15)

Maradj kettesben vele, mondjuk úgy hogy ha okos, kérj segítséget tőle egy feladatnál vagy mond meg a barátaidnak, hogy egy kívánkozó alkalomkor, mikor csak ők, a lány te meg legfeljebb a lány egy barátnője van ott, hogy menjenek el valamilyen ürügy miatt, a lány barátnője, ha tényleg tetszel neki, venni fogja az adást. Kezdj el beszélgetni vele és próbáljatok minél többet kettesben maradni, ha jól mennek a dolgok, jöhet a randi!